Över 40 år av nya intryck 

Trycket startades i december 1978, av familjen Hofvander, och har sedan dess legat i frontlinjen och följt den tekniska utvecklingen som går i ett rasande tempo. Sedan juni 2021 ägs Trycket av Bokstaven AB med säte i Rättvik. Bokstaven AB är en annonstidningskoncern, med tillhörande tryckeri, och har idag verksamhet i Leksand, Mora, Svärdsjö, Falun och Filipstad.

Även fast det är en ny ägarstruktur på Trycket så är erbjudandet det samma som tidigare. Med dagens kompetens kan vi erbjuda hela kedjan från idé och original till färdiga dekaler, skyltar, skurna texter, trycksaker, profilkläder och presentreklam. Målsättningen och ambitionen med sammangåendet är att kunna erbjuda en ännu bättre service och successivt erbjuda en större palett av valmöjligheter när det gäller trycksaker, skyltar och reklam. Detta för att vi ska öka vår kundnöjdhet ännu mer!

Vår egen målsättning är att bli en av Dalarnas största och mest moderna tillverkande leverantörer av företagsprofilering. För att lyckas med detta arbetar vi kontinuerligt med att öka tryggheten i vår leverans och att erbjuda den högsta kvalitén. Ni hittar oss i samma lokaler i Mora som tidigare och vi arbetar med de flesta bolagen i vårt närområde men har även kunder över hela landet.

Välkomna till Trycket - en del av Bokstaven AB.