Över 40 år i branschen

Trycket startades i december 1978 och har sedan dess legat i frontlinjen
och följt den tekniska utvecklingen som går i ett rasande tempo.
Idag erbjuder vi hela kedjan från idé och original till färdiga dekaler,
skyltar, skurna texter, profilkläder och presentreklam.
Tillverkning vid Siljans strand

Vi är ett i grunden tillverkande familjeföretag som ständigt utvecklas. Vi har gått från att torka tröjtryck i en vanlig matugn till att bli en av Dalarnas största och mest moderna tillverkande leverantörer av företagsprofilering.
Vi håller till i Mora men besöker kunder över hela Dalarna och i viss mån även resten av Sverige.
Trygghet & service

Du skall känna dig trygg när du handlar av oss. Oavsett om det gäller leveransen, kvalitén eller varans ursprung. Vi vill också ge dig bästa tänkbara service genom såväl professionalitet i våra kontakter som en bred palett av tjänster. Vi har sammanfattat dessa i vårt Full Service Concept.
Full service concept

1. ANALYS
För att få fram profilprodukter som är väl anpassade för din verksamhet, ditt varumärke och dina möten måste vi veta en del om hur ditt företag ser ut, hur ni jobbar och vart ni vill.

2. IDÉ & KONKRETISERING
Med analysen som utgångspunkt tar vi fram ett förslag på hur din profilkollektion skulle kunna vara sammansatt och hur du skall använda dina profilprodukter.

3. INKÖP & PRODUKTION
En stor del av vår kunskap är att hitta rätt produkter med hänsyn taget till behov, budget och andra variabler. Steget därefter blir hur produkterna skall märkas för att skapa maximal effekt och känsla.

4. LOGISTIK
Förutom att se till att leveransen kommer dit den skall på utsatt tid kan vi t ex lagerhålla åt dig och vi kan skapa webbshoppar för onlinebeställning.

5. EFTERSERVICE
Kontroll och uppföljning av leveranser och snabb responstid när oväntade situationer uppstår.
Låt oss kalibrera ditt varumärke

Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallar det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats.